Om oss

Handla i Skara

Handlaiskara.se är en sida framtagen av Skara Handel, MEGA och Skara Kommun. Här presenteras de möjligheter till shopping som Skara erbjuder.

De aktörer som sidan presenterar hittar du under kategorier, handelsområden eller i bokstavsordning under vårt utbud. Presentationerna visas genom två olika sätt- där Skara Handels medlemmar har större utrymme för presentation som bilder och länkar.

Saknas ditt företag på sidan eller vill ni uppgradera er presentation kontakta MEGA via länk nedan.

Kontaktuppgifter

E-post: Skara Handel
E-post: MEGA


Skara Handel

Skara Handel är Skaras köpmannaförening och har som mål att stärka handeln i Skara. Vi anordnar handelsrelaterade aktiviteter några gånger om året, t ex på nationaldagen och skyltsöndagen på första advent. För våra medlemmar ordnar vi även utbildningar mm. Vi har också gemensamma presentkort som gäller i alla våra medlemsbutiker. Läs mer om presentkorten här

Vill du bli medlem i Skara Handel kontaktar du oss på e-postadressen nedan.

Varje år delar Skara Handel ut priset Årets Handlare. Här kan du läsa mer om priset Årets Handlare.

Många av de fina bilderna som syns på denna webbplats är tagna via ett projekt där vi fått ekonomisk stöttning från Sparbanken Skaraborg genom Sparbanksstiftelsen Skaraborg.

Kontaktuppgifter

Epost: Skara Handel


MEGA

MEGA är en ekonomisk förening vars syfte är att utveckla Skara till att bli en attraktiv mötesplats för konsumenter, handel och besökare.

M - Marknadsföring
Att marknadsföra MEGA's projekt och aktiviteter samt Skara.

E - Etablering
Att gemensamt jobba för att underlätta samt skapa förutsättningar för attraktiva etableringar.

G - Gestaltning
Att arbeta i dialog med näringslivet för åtgärder som skapar en attraktiv stad. 

A - Aktiviteter
Att arrangera aktiviteter som skapar trivsel, gemenskap och värden för så väl invånare, näringsliv som besökare i Skara.

Kontaktuppgifter

E-post: MEGA
Hemsida: Megaskara.se


Skara kommun

På landet, i staden och mittemellan - här kan företag gro och växa. Vi är en tusenårig handelsplats och ser fram emot tusen till. För där människor trivs blomstrar affärerna. I Skara finns sagolik natur, hisnande historia och ett kulturliv utöver det vanliga. Det är storslaget i det lilla – upplev mer!

Kontaktuppgifter

E-post: Skara Kommun
Hemsida: Skara.se
Hemsida: Skara Turistbyrå

© 2020 Skara kommun. All rights reserved.