Om oss

Handla i Skara

Handlaiskara.se är en sida framtagen av Skara Handel, MEGA+ och Skara Kommun. Här presenteras de möjligheter till shopping som Skara erbjuder.

De aktörer som sidan presenterar hittar du under kategorier, handelsområden eller i bokstavsordning under vårt utbud. Presentationerna visas genom två olika sätt- där Skara Handels medlemmar har större utrymme för presentation som bilder och länkar.

Saknas ditt företag på sidan eller vill ni uppgradera er presentation kontakta MEGA+ via länk nedan.

Kontaktuppgifter

E-post: Skara Handel
E-post: MEGA+


Skara Handel

Skara Handel är Skaras köpmannaförening och har som mål att stärka handeln i Skara. Vi anordnar handelsrelaterade aktiviteter några gånger om året och för våra medlemmar ordnar vi även utbildningar mm. Vi har också gemensamma presentkort som gäller i alla våra medlemsbutiker. Läs mer om presentkorten här

Vill du bli medlem i Skara Handel kontaktar du oss på e-postadressen nedan.

Tidigare år har Skara Handel delat ut priset 'Årets Handlare', 2022 ändrades priset till utmärkelsen 'Årets #handlaiskara'. Här kan du läsa mer om utmärkelsen samt tidigare pristagare

Många av de fina bilderna som syns på denna webbplats är tagna via ett projekt där vi fått ekonomisk stöttning från Sparbanken Skaraborg genom Sparbanksstiftelsen Skaraborg.

Kontaktuppgifter

Epost: Skara Handel


MEGA+

MEGA+ är en näringslivsförening som arbetar med Skaras utveckling. Medlemmarna består av bl.a. företagare, fastighetsägare, kommun och föreningar. Sammanhållning och gemensam tro på Skara är grunden för arbetet.

Föreningen ska verka för en attraktiv, levande stad med hållbar tillväxt och lokalt engagemang i fokus. Föreningens arbete syftar att alltid jobba för Skaras bästa. Mottot är: TILLSAMMANS FÖR SKARA.

Föreningen bildades som en centrumförening 1999, men ombildades till en näringslivsförening den 18 mars 2021.

Vill du vara en del av MEGA+? Anmäl intresse på www.megaplus.se

Kontaktuppgifter


Skara kommun

På landet, i staden och mittemellan - här kan företag gro och växa. Vi är en tusenårig handelsplats och ser fram emot tusen till. För där människor trivs blomstrar affärerna. I Skara finns sagolik natur, hisnande historia och ett kulturliv utöver det vanliga. Det är storslaget i det lilla – upplev mer!

Kontaktuppgifter

© 2020 Skara kommun. All rights reserved.